Φωτογραφίες

Την Τρίτη 13 Οκτωβρίου, έγιναν τα εγκαίνια της Έκθεσης «Η Γελοιογραφία στην Ευρώπη των 27», όπου 92 συνολικά γελοιογράφοι από 27 χώρες, έδωσαν δυναμικά το παρόν.
Οι περισσότεροι από τους 56 ευρωπαίους γελοιογράφους που συμμετέχουν ήταν εκεί (φιλοξενούμενοι από τη Βουλή των Ελλήνων) για να απολαύσουν από κοντά την έκθεση και να έρθουν σε επαφή με τους Έλληνες συναδέλφους τους.
 
Η Έκθεση πραγματοποιείται σε χώρους του Ζαππείου Μεγάρου, θα διαρκέσει έως τις 26 Οκτωβρίου 2008 και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
              
    

Λίγη ώρα πριν από τα εγκαίνια, έλληνες και ξένοι γελοιογράφοι ξεναγήθηκαν στος χώρους της Βουλής και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

 

 

 

 

Νωρίτερα το ίδιο πρωινό, είχαν περιηγηθεί στην Ακρόπολη και το νέο της μουσείο.

 

 


 

Πρώτη συνάντηση των μελών της Λέσχης με τους νεοαφιχθέντες Ευρωπαίους συναδέλφους τους στην ταβέρνα Σταματόπουλος στην Πλάκα, παρουσία και του Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Σιούφα. Εμπειρίες και απόψεις διατυπώθηκαν σε διάφορες γλώσσες, εδέσματα καταναλώθηκαν, ποτήρια τσουγκρίστηκαν, ελληνικά τραγούδια έτερψαν ώτα, ανήσυχα πενάκια έπιαναν κατα καιρούς δουλειά.

 

 

 

 

 Ο Δανός Jens Hage παίρνει το βάπτισμα του πυρός στο σκιτσάρισμα της εγχώριας πολιτικής σκηνής, με πρόθυμο μοντέλο τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Σιούφα.

 

 

 

 

Αναμέτρηση εργαλείων! Πενάκι "τζαμάρει" με μπουζούκι.

 

SOLOUP:Δημιουργικές ασάφειες

Δευτερα 26 Ιουνου,ώρα 19.30
πολυχώρος Books Plus/Art & Coffee

Περισσότερα

SWEET EUROPE

Ανακοίνωση της Λέσχης Ελλήνων Γελοιογράφων σχετικα με copy-paste αντιδράσεις γιά την έκθεση στο Σύνταγμα!

Περισσότερα

Από το Aιγαίο, στο Βαγιαδολίδ!

Ρεπορτάζ από την έκθεση.

Περισσότερα

Μετά τα μεσάνυχτα και άλλες ιστορίες

Μετά τα μεσάνυχτα και άλλες ιστορίες

Μετά τα μεσάνυχτα και άλλες ιστορίες


Περισσότερα